';

Lej en

robotklipper os os

Delimiter

Slip for besværet, og lad robotklipperen slå græsset

Vi har en robotklipper løsning til alle størrelser af græsplæner, små som store. Du vælger den robotplæneklipper som passer til din græsplæne. Har du flere græsplæner eller er de større, skal du bare ringe, så klarer vi også det.

Vi tilbyder kun lejeaftaler på robotklippere ifm. samtidig indgåelse af pleje-/vedligeholdsaftale på dine grønne arealer.

Græsplæne

op til 1.000 m²

Pr. måned

600 kr.*

+ Etableringsomkostninger: Kr. 2.500,- inkl. moms

Græsplæne

op til 1.500 m²

Pr. måned

660 kr.*

+ Etableringsomkostninger: Kr. 2.700,- inkl. moms

Græsplæne

op til 2.000 m²

Pr. måned

690 kr.*

+ Etableringsomkostninger: Kr. 2.900,- inkl. moms

*Alle priser er inkl. moms

Lejeaftalen løber i 36 måneder og du binder dig i 7 måneder. Efter denne periode kan du opsige lejeaftalen. Vi garanterer at prisen er den samme igennem hele lejeaftalen. Ingen finansieringsselskaber er involveret. Du lejer robotplæneklipperen direkte igennem os.

Fordele ved at leje en

robotklipper

Delimiter
Image module

Levering

Vi leverer din robotplæneklipper og opsætter den op. Vi afhenter den igen, når den skal opmagasineres for vinteren –eller hvis den skal repareres, gennem hele lejeperioden. Vi tilbyder kun lejeaftaler på robotklippere ifm. samtidig indgåelse af pleje-/vedligeholdsaftale på dine grønne arealer.

Image module

Service og reparation

Går din robotplæneklipper i stykker sørger vi for reparation indenfor 7 dage og kommer tilbage med den, så snart den er klar igen.

Image module

Opmagasinering

Når vintersæsonen nærmer sig kommer vi og henter din robot, opbevarer den og leverer den til dig igen, når foråret melder sig, og græsplænen igen er klar til at blive slået. I løbet af vinteren laver vi fuld service og udskiftning af knive mv.

Image module

Forbrug

Når du lejer en robotplæneklipper hos Team EBA, inkluderer vi  1 sæt spritnye knive pr. år, så din robotplæneklipper har optimale forhold for en flot klipning.

Du er mere end velkommen til

– at tage kontakt til os ..!

 • Image

  Mandag – torsdag 8.00 – 16.00
  Fredag 8.00 – 12.00

 • Image

  Torrupvej 10, Alslev, 6800 Varde

 • Image

  +45 75 26 96 00

 • Image

  mail@team-eba.dk